Over ons

logo_nl

Wij van Bossauto Nederland B.V. zijn gespecialiseerd in de producten van BossAuto en Bossautolak. BossAuto is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van lak-, spuit- en herstelproducten. Dit bedrijf levert al tientallen jaren producten van uitsluitend hoge kwaliteit.

Onze producten worden uitsluitend geleverd vanuit voorraad en zullen hierdoor gelijk na bestelling uw kant op komen.

Aangezien de markt constant verandert, proberen we tot in het kleinste detail te innoveren zodat onze partners en eindgebruikers kunnen genieten van een betere service. Dit alles is mogelijk dankzij onze uitzonderlijke kennis.

Praten over BossAuto betekent praten over innovatie, passie om dingen goed te doen, ervaring, kwaliteit, toegevoegde waarde, overwinnen, ambitie, transparantie, loyaliteit en inspanning.

Samen met onze partners verbeteren we een hoofddoel, namelijk de ontwikkeling, productie en distributie van producten voor reparatie en lak in de auto- en carrosseriebranche.

Dankzij de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming met de normatieve UNE-EN ISO 9001, toont onze organisatie zijn bekwaamheid om producten voor carrosserieherstel en autoverzorging te importeren en distribueren, waarbij de kwaliteit van onze diensten en producten wordt gegarandeerd om aan de vereisten te voldoen van onze klanten en de toepasselijke regelgeving.

Scroll naar boven